Barion Pixel

Történetünk

Saját családunk története motivált bennünket arra, hogy egy hatékony eszközt hozzunk létre - gyermekeknek és felnőtteknek, akik jobban szeretnének aludni. Nidū® nem csak egy takaró – a Nidū® a megoldás egy jobb életre.

Farkas Ferenc, a Nidū® társalapítója

A Nidū® létrejöttét saját életünk eseményei inspirálták.

írja Max édesapja, Farkas Ferenc

2016-ban a fiamat, Maximot autizmus spektrum zavarral diagnosztizálták. Állapota magában foglalta a rövid, időszakos alvását, ami nyugtalan hangulatot okozott a nap folyamán. Minden megváltozott abban a pillanatban, amikor megismerkedtünk a mélynyomás csodálatos fogalmával.

Az első impulzus magától Maxtól érkezett. Rájött, hogy az egész testére nehezedő nyomás megnyugtatja. Egy este több takarót és párnát halmozott fel a szobájában, és boldogan elaludt a súlyuk alatt. Az „aha” pillanat keresésbe fordult át a mélynyomással kapcsolatos információk iránt. A mélynyomással kapcsolatos tudást kiválóan hasznosítják külföldön.

Nem találtunk olyan vállalatot, amely foglalkozott volna ezzel a témával. Ezért döntöttünk úgy, hogy mi magunk kezdjük el a takaró készítését. A tervezés és a gyártás során szakértői csapatunkkal együttműködve számos kulcsfontosságú szempontot figyelembe vettünk, a legmagasabb minőség és hatékonyság elérése érdekében. Mivel a zavartalan és pihentető alvás gyakorlatilag nem létezett a családunkban, az, hogy Max képes volt elaludni és a Nidū® takaróval 8 órán keresztül aludni, szó szerint megváltoztatta az életünket. Mert egy kialvatlan gyerek egyenlő egy kialvatlan szülővel.

A súlyozott takaró segíthet a szorongásos állapotok, pánikrohamok, nyugtalan láb szindróma, hiperaktivitás vagy figyelemzavar esetén is. Ezért nem csak az autizmus spektrum zavarban szenvedők, hanem a nagyközönség számára is használható. Ami a legfontosabb, mindezt gyógyszerek nélkül. Súlyozott takaróink elősegítik a természetes alvást, ami a terápia humánusabb formája. „

Próbálja ki saját otthona kényelmében a Nidū® takarókat.

A szállítás ingyenes. 30 naptári napon belül pénzvisszatérítési garanciát vállalunk.

Érdeklik a takaróink? Tanácsra van szüksége a választáshoz, vagy már döntött? Ha segítségre van szüksége, használja a súlyválasztási tanácsadónkat, szakértőink a rendelkezésére állnak.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.