Barion Pixel

Takaróink

Minden méret folyamatosan megtalálható raktárunkban. 3 munkanapon belül ingyenesen szállítunk Magyarország teljes területére.
Felnőtt takaró 200 x 140 cm40kg-tól
Gyerekek takaró 140 x 100 cm40 kg-ig

Gyakran ismételt kérdések

Három éves kortól és legalább 15 kg-tól alkalmazhatóak a súlyozott takarók. Hisszük, hogy Nidū® egy életen keresztül elkíséri majd.

A Nidū® 2 oldala speciálisan kialakított. Az egyik oldal télen melegít, a másik oldal nyáron hűsít. A huzat növeli a takaró súlyát és gátolja, hogy a melegítő és hűsítő funkciók érvényesüljenek. A takarók moshatóak vagy vegyileg tisztíthatóak. Kövesse a termék címkéjén található információkat! A huzathasználat tekintetében a végső döntés az Ön kezében van.

A takarók súlyát duplán varrott kamrákba helyezett hipoallergén mikro üveggyöngyök adják.

A takarókat a rendelés napján vagy másnap csomagoljuk és feladjuk. Az árut a megrendeléstől számított 3 napon belül szállítják házhoz a V4 országokban. Más uniós országokból érkező megrendelések esetében a szállítási idő ennél hosszabb lehet. A nem uniós országok esetén szállítási díjat számítunk fel.

A takarók 40 °C-on moshatóak. Ne lépje túl a mosógép súlyhatárát. Mosáskor kapcsolja ki a centrifuga programot. Ne vasalja a takarót. További útmutatásért kövesse a termék címkéjén található információkat.

A Nidū ® nagy hangsúlyt fektetve az anyagok és a gyártás minőségére. Amennyiben bármilyen sérülést észlel, lépjen kapcsolatba velünk az info@nidu.shop email címen. Fényképezze le a sérülés helyét, és írja le, hogy milyen állapotban kapta meg takaróját. Azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy további lépéseket tudjunk tenni.

Jelenleg nem, de ezzel a gondolattal is foglalkozunk. Ha ez a lehetőség elérhetővé válik, mindenképpen az elsők között fogjuk tájékoztatni ☺.

Nem talált választ, vagy más kérdése van a Nidū® súlyozott takaróval vagy használatával?  
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.