Felnőtt takaró

A kiváló minőségű súlyozott takaróinkat az Európai Unióban tervezzük és gyártjuk. A melegítő és a hűsítő oldalan lehetővé teszi az egész éves használatot.

 

40kg-tól

Méret: 200 x 140 cm

 

Összetevők: 100% pamut

Töltelék: 100% poliészter / mikro üveggyöngy

 

Raktáron. 3 munkanapon belül ingyenesen szállítunk Magyarország teljes területére.

BézsBarnaZöld
4kg5kg6kg7kg8kg9kg
Törlés

Nem tud dönteni? Töltse ki kérdőívünket és segítünk megtalálni az Ön számára ideális súlyú takarót.

Termékválasztási tanácsadás

Tól: 81 999,00Ft

Mennyiség

A súlyozott takaró hasznos mindazok számára, akiknek fontos a nyugalom és a jó minőségű alvás. A takaró súlya által létrehozott nyomás a szervezetben szerotonint és dopamint szabadít fel, ami támogatja a megnyugvást és a jobb közérzet kialakulását. A súlyozott takaró nem csak az alvás harmonizálására szolgál, hanem segíthet többek között a szorongás, pánikroham, álmatlanság, nyugtalan láb szindróma, autizmus, hiperaktivitás vagy a figyelemzavar egyes tüneteinek csökkentésében.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Felnőtt takaró”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Első használat során csak a mellkas vonaláig takarózzon be. Később, ha megbizonyosodott arról, hogy a mellkas, váll területén semmilyen kellemetlen érzést nem vált ki a takaró, akkor ezeket a testrészeket is betakarhatja. A súlyozott takaró tömege egyénenként változó.

Takaróinkat felnőttek számára 4 és 9 kg között gyártjuk. Tanácsra van szüksége a takaró súlyának kiválasztásához? Töltsön ki egy rövid kérdőívet, és azonnal megmutatjuk, hogy Önnek melyik súly lenne a leghasznosabb.

Gyakran ismételt kérdések

Három éves kortól és legalább 15 kg-tól alkalmazhatóak a súlyozott takarók. Hisszük, hogy Nidū® egy életen keresztül elkíséri majd.

A Nidū® 2 oldala speciálisan kialakított. Az egyik oldal télen melegít, a másik oldal nyáron hűsít. A huzat növeli a takaró súlyát és gátolja, hogy a melegítő és hűsítő funkciók érvényesüljenek. A takarók moshatóak vagy vegyileg tisztíthatóak. Kövesse a termék címkéjén található információkat! A huzathasználat tekintetében a végső döntés az Ön kezében van.

A takarók súlyát duplán varrott kamrákba helyezett hipoallergén mikro üveggyöngyök adják.

A takarókat a rendelés napján vagy másnap csomagoljuk és feladjuk. Az árut a megrendeléstől számított 3 napon belül szállítják házhoz a V4 országokban. Más uniós országokból érkező megrendelések esetében a szállítási idő ennél hosszabb lehet. A nem uniós országok esetén szállítási díjat számítunk fel.

A takarók 40 °C-on moshatóak. Ne lépje túl a mosógép súlyhatárát. Mosáskor kapcsolja ki a centrifuga programot. Ne vasalja a takarót. További útmutatásért kövesse a termék címkéjén található információkat.

A Nidū ® nagy hangsúlyt fektetve az anyagok és a gyártás minőségére. Amennyiben bármilyen sérülést észlel, lépjen kapcsolatba velünk az info@nidu.shop email címen. Fényképezze le a sérülés helyét, és írja le, hogy milyen állapotban kapta meg takaróját. Azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy további lépéseket tudjunk tenni.

Jelenleg nem, de ezzel a gondolattal is foglalkozunk. Ha ez a lehetőség elérhetővé válik, mindenképpen az elsők között fogjuk tájékoztatni ☺.