Black friday

Gyerek takaró

A kiváló minőségű súlyozott takarónikat az Európai Unióban tervezzük és gyártjuk. A melegítő és a hűsítő oldalan lehetővé teszi az egész éves használatot.

 

40kg testsúly alatt

Méret: 140 x 100 cm

 

Összetevők: 100% pamut

Töltelék: 100% poliészter / mikro üveggyöngy

 

Raktáron. 3 munkanapon belül ingyenesen szállítunk Magyarország teljes területére.

BarnaZöld
2.5kg3kg
Törlés

Nem tud dönteni? Töltse ki kérdőívünket és segítünk megtalálni az Ön számára ideális súlyú takarót.

Termékválasztási tanácsadás

52 999,00Ft

Mennyiség

A súlyozott takaró segítséget jelenthet azon gyermekek számára, akik különböző okok miatt nehezen nyugszanak meg (ADHD, autizmus spektrum zavar stb.) A gyermek takarója hasonlóan viselkedik, mint egy ölelés. A gyengéd nyomás jelzi az agynak, hogy minden rendben van, nincs veszély, a gyermek megnyugodhat. Ha ez a tapasztalat gyakran ismétlődik, akkor az új szinapszisokat alakít ki a gyermek agyában – olyan kapcsolatokat, amelyek hosszú távon befolyásolhatják a viselkedést. A súlyozott takarók különösen hasznos azon gyermekeknek, akik az autizmus spektrum zavar kihívásaival néznek szembe és ugyan vágynak érintésre, de nem tudják elviselni szeretteik fizikai közelségét.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gyerek takaró”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az első alkalommal, amikor betakarja gyermekét a súlyozott takaróval, fontos, hogy azt csak a mellkas vonaláig tegye. Később, ha megbizonyosodott arról, hogy gyermeke számára a mellkas, váll területén semmilyen kellemetlen érzést nem vált ki a takaró, akkor ezeket a testrészeket is betakarhatja.

A súlyozott takaró esetén fontos a gyermek számára ideális súly kiválasztása. A Nidū® gyermek takarók két változatban – 2,5 kg és 3 kg – léteznek. Tanácsra van szüksége a takaró súlyának kiválasztásához? Töltsön ki egy rövid kérdőívet, és azonnal megmutatjuk, hogy gyermekének melyik súly a leghasznosabb.

Gyakran ismételt kérdések

Három éves kortól és legalább 15 kg-tól alkalmazhatóak a súlyozott takarók. Hisszük, hogy Nidū® egy életen keresztül elkíséri majd.

A Nidū® 2 oldala speciálisan kialakított. Az egyik oldal télen melegít, a másik oldal nyáron hűsít. A huzat növeli a takaró súlyát és gátolja, hogy a melegítő és hűsítő funkciók érvényesüljenek. A takarók moshatóak vagy vegyileg tisztíthatóak. Kövesse a termék címkéjén található információkat! A huzathasználat tekintetében a végső döntés az Ön kezében van.

A takarók súlyát duplán varrott kamrákba helyezett hipoallergén mikro üveggyöngyök adják.

A takarókat a rendelés napján vagy másnap csomagoljuk és feladjuk. Az árut a megrendeléstől számított 3 napon belül szállítják házhoz a V4 országokban. Más uniós országokból érkező megrendelések esetében a szállítási idő ennél hosszabb lehet. A nem uniós országok esetén szállítási díjat számítunk fel.

A takarók 40 °C-on moshatóak. Ne lépje túl a mosógép súlyhatárát. Mosáskor kapcsolja ki a centrifuga programot. Ne vasalja a takarót. További útmutatásért kövesse a termék címkéjén található információkat.

A Nidū ® nagy hangsúlyt fektetve az anyagok és a gyártás minőségére. Amennyiben bármilyen sérülést észlel, lépjen kapcsolatba velünk az info@nidu.shop email címen. Fényképezze le a sérülés helyét, és írja le, hogy milyen állapotban kapta meg takaróját. Azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy további lépéseket tudjunk tenni.

Jelenleg nem, de ezzel a gondolattal is foglalkozunk. Ha ez a lehetőség elérhetővé válik, mindenképpen az elsők között fogjuk tájékoztatni ☺.